Rådscanning

 

forside landskabets sm small2 koebher

 

erasmus_logo

 

 

 

EU-projekt (Erasmus+) om fremme af ETT-certificering

Dannmark deltager i et nyt EU-projekt som har til formål at forbedre mulighederne for et velordnet forløb hen imod en certificering som European Tree Technician (ETT). Projektets titel er "PROMOTION AND ALIGNMENT OF EUROPEAN TREE TECHNICIANS (ETT) QUALIFICATION IN EUROPE".

ETT er en administrativ overbygning til den i Danmark kendte ETW-certificering (European Tree Worker). ETT er i højere grad rettet mod ledelse af træplejeopgaver samt rådgivning. Pensum er derfor udvidet i forhold til ETW med hensyn til træbiologi, administration, lovgivning, ledelse og ansvar.

SkovByKon koordinerer den danske indsats i projektet og deltagelse i projektet sikres med deltagelse af Christian Nørgård Nielsen, Oliver Bühler og Jacob B. Vind. Vores indsats bliver især fokuseret på udvikling af nyt undervisnings- og kursus-materiale. Projektet koordineres med Dansk Træplejeforening, hvor de danske projektdeltagere også er aktive. 

Du kan læse mere om ETT certificeringen på EAC's hjemmeside (https://www.eac-arboriculture.com/ett-intro.aspx) samt orientere dig om certificering i Danmark på Dansk Træplejeforenings hjemmeside (https://dansk-traeplejeforening.dk/certificering/certificering-introduktion).